CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 22, 2011

hari ni ambik result PMR.

: assalamualaikum.. hello everybody ! haa, hari ni msty rmai budak2 yang berumur 15 tahun yg pergi ke sekolah masing2.. tp untuk ape ha ? untukkkk.. tahu keputusan PMR diorang la.. herr ! msty ada yang nervous gila kaaann ??? hehe. mcam aq. smlm tak nervous sngt, tp bila dah ada kt dlam dewann.. perrhh !! nervous gila bhaaii.. mcm2 aq baca. hadooooii.. aq punya takut la kut2 ada failed dlm result aq nanty. tapi ALHAMDULILLAH , semua subjek aq lulus. huhu.. tapi tak cemerlang sangt. hehe.. takpe2 taun dpn ada lagy. taun depan tkdak main2 dah. taun dpan kena fokus untuk SPM pulak.. hehe..

: btw, TANIAH KEPADA SEMUA CALON PMR YANG DAPAT STRAIGHT A !!!!
hehe. hope korang kekalkan lah straight itu ya :D. yg tngh frust menungging tu jngan risauu..
taun depan korang mlekan dengan azam yang baru okeyh :)
SPM kan ada lagy... hehehe.. nty wktu SPM buat elok-elok. hehe..
* SPM pun lmbat lgy. lagy 2 thun *.

: okeyh last story, aq pun tanak crita pnjang2. hehe. tak larat nak taip pnjng2. laen kli kalau aq ada story aq cerita kat hampaaa nooohh... hehhe bye2.. assalamualaikum.

Tuesday, December 20, 2011

: TUP TAP TIP :

: assalamualaikum terlebih dahulu .

--> hello everybody ! lme aq ta update blog kanx3.. hehe. korang rindu aq tak ?? haha, abaikan ayat tue. aq lama ta update blog bukan sebab apa pun, sebab aq selalu blik kampung. al-maklumlah cuit sekolah, and kampung aq dkat ja :P. hehehe. korang pulak cuti sekolah g holiday kat mna ?? huhu, yg dpat pergi jauh2 tu msty best kanx3 !!! huhu, untunglaaahhh :D.
Okeyh. Stop It. kita msuk topik kta skrang ! !

: taun neyh PMR, tapi da lepas. esok result keluar !! huh. berdebarr gila2 bhaaaiii . takut aq. entah result apa la yg aq akan dapat. yg orang pandai tu best la, huhu. untunglah dye budak pandai kanx3 ! huhu.. ape2 pun, kepada sesiapa yg baca blog aq, tlong doakan aq supaya aq dan budak2 PMR yang lain dpat result yg cemerlang ! AMIIIINNN... <3

Wednesday, December 14, 2011

---> about admin <---

assalamualaikum,
sekarang aq nak buat entry tentang aq, spaya korang boleh knal tuan empunya blog dengan lebih dekat xD..

nama : Nur Rasyiqah Bt. Razi
nama panggilan : shika or apa2 ja
umur : 15 y/o ( taun dpn da 16. )
t.lahir : 26 NOVEMBER 1996 ( nak hadiah taw )
t.lahir : Hospital Parit Buntar, Perak.

itu serba skit tentang aku.. hehe.
aq seorang yg sportng + peramah .
kalau korang da add aq.. just talk with me..
aq ta sombong okeyh..
haha, aq sombong kpda org yg aq ta knal.
klau aq da knal. aq takkan sombong, tp tngok orang sma la :P
hehe..